joi, 1 aprilie 2010

Azi...

Am tot zis eu ca imi fac blog... La cate prostii fac si zic ar fi pacat sa se piarda... Asa ca sa incep cu ziua de azi... M-am dus si eu ca tot omu' la examen la ora 9. O intrat proful in amfiteatru si ne-o zis ca de fapt dam de la 11 examen si pana atunci facem cursul normal. Deci am ramas captiv la curs... Pe masura ce se desfasura cursul, de altfel interesant, dar nu prea, o spus la un moment dat nush in ce context ca "oamenii destepti scriu urat", la care intrebarea mea fireasca a fost: "de aceea scriu majoritatea fetelor frumos?". Reactia o fost ca o ras tot amfiteatru mai putin fetele, dar cum fetele de la poli is cei mai de treaba baieti nu se supara. Apoi a continuat cursul si la sfarsit am dat examen. Ce am facut eu la examen? Bine, sanatos.

5 comentarii:

  1. :)))))))) am trait sa o vad si pe asta...
    o sa-i faci concurenta la Mihai, nu?:))

    abia astept sa vad ce mai scrii! pusi

    (p.s. :tare duma cu fetele de la poli sunt cei mai de treaba baieti...si baietii de la vest sunt cele mai de treaba fete=)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) "accent de ardelean" si in scris? No fain daca asa s-o intamplat =)) puuup

    Pascualita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. haide k asta este un inceput grozav:))sa speram k atunci knd o sa ajungi un fel de profet al blogurilor sa nu-i uiti pe cei ce te-au incurajat =))) :*

    dana:P

    RăspundețiȘtergere
  4. se putea si mai bine... poate maine :))
    oricum bravos sicoe. pupa

    RăspundețiȘtergere
  5. deci e adevarat k fetele de la poli sunt baieti de treaba ....daca vrei fete te duci la ise frate:))

    RăspundețiȘtergere